خواص ارده ، برای لاغری در طب سنتی و بدنسازی و عسل و کنجد در طب اسلامی

خواص ارده

خواص ارده ، برای لاغری در طب سنتی و بدنسازی و عسل و کنجد در طب اسلامی

خواص ارده ، برای لاغری در طب سنتی و بدنسازی و عسل و کنجد در طب اسلامی همگی در سایت سیب انبه .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواد مواد سایت است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

دانستن خواص مواد غذایی خیلی مهم است.امروزه علم ثابت کرده است که داروی تمامی بیماری ها در طبیعت است.در قرآن هم نام بسیاری از میوه ها برده شده است.

از جمله این میوه ها می توانی به میوه های انار، زیتون،‌ خرما،‌ انجیر و انگور اشاره کنیم.این میوه ها علاوه بر جنبه خوراکی که دارند از جنبه دارویی و اثرات درمانی نیز بسیار مهم هستند و همواره در طب سنتی و طب نوین برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شده اند.

بیشتر بخوانید : خواص انجیر ، کوهی و خشک در طب سنتی و برای چاقی و کلیه و زیتون و معده

اهمیت میوه هایی مانند انجیر و زیتون آنقدر زیاد است که خداوند در قرآن به آنها قسم خورده است و و در آیات متعددی از میوه های انار ، انگور و خرما نام برده شده است.

قرآن کتاب آسمانی و از معجزات پیامبر اکرم (ص) است که تمامی مطالب علمی آن از سوی محققان با انجام تحقیقات و پژوهش های متعدد به اثبات رسیده است.

از جمله مواد غذایی که در قرآن از آنها نمام برده شده است می توانیم به خیار و موز و پیاز و سیر و ترنجبین و حنا و زنجبیل و عدس و کدو اشاره کنیم.

خواص ارده برای لاغری

یکی از مهمترین خواص اتین ماده برای لاغری ، کاهش اشتها است. متخصصان تغذیه توصیه می کنند که افراد یک یا دو قاشق غذاخوری ارده کنجد یک یا دو ساعت قبل از وعده غذایی اصلی میل کنند تا وزن کم کنند و وزن کم کنند ، از این طریق اشتها کاهش می یابد و کمتر غذا می خورند.

مصرف ارده به ویژه هنگام صبحانه میل به پرخوری و کودک نو پا را در طول روز کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید : خواص پونه ، برای لاغری و عفونت و ماست و آویشن و پونه کوهی برای عفونت رحم زنان

ارده همچنین به دلیل احساس سیری ، اشتهای فرد را برای وعده غذایی بعدی کاهش می دهد.

به طور کلی ، داشتن صبحانه کامل ، پر کربوهیدرات و پروتئین غنی از پروتئین و پیگیری یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات و کالری کم ، بقیه روز به شما در کاهش وزن و حفظ آن کمک می کند.

خواص ارده ، برای لاغری در طب سنتی و بدنسازی و عسل و کنجد در طب اسلامی

فواید ارده در طب سنتی

دسته غذایی بسیار مؤثر برای افراد خونسرد-

آیا ماده محرک جنسی تقویت کننده مواد مغذی مؤثر است

ارده برای هضم خیلی دیر است و بهترین وسیله برای رژیم لاغر است

ارده یک ماده مؤثر برای نرم شدن پستان است

ارده سیستم گوارش را از دست می دهد و بدن را دفع می کند

ارده برای تسکین چرک و درد آن استفاده می شود

بیشتر بخوانید : خواص تخم گشنیز ، خواص تخمه گشنیز برای لاغری و دیابت و مضرات تخمه گشنیز

ارده بهترین ماده برای بهبود عملکرد کلیه و کبد است

ارده همچنین به زنان کمک می کند تا دیر شود

ارده بخاطر طبیعت گرم خود رطوبت بدن را از بین می برد

ارده در معالجه بیماریهای زنان و رحم مؤثر است

ارده بهترین ماده برای تسکین درد استخوان و مفاصل است

ارده بهترین ماده برای تأمین انرژی مورد نیاز بدن به ویژه کودکان فعال است

ارده بهترین ماده برای کاهش فشار خون است

ارده بهترین ماده برای از بین بردن اوره از بدن است

خواص ارده و عسل

ارده کاهش دهنده فشار خون است.

ار فواید این ترکیب  درمان روماتیسم ، آرتریت و بیماری های مختلف مفصلی کمک می کنند. ارده سرشار از کلسیم است و برای سلامتی و قدرت استخوان ها مفید است.

مصرف ارده و عسل یک وعده غذایی بسیار خوب در زمستان است که بدن برای گرم شدن خود و افزایش انرژی بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد. همچنین مواد موجود در

عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بسیاری از بیماری ها می شود.

مخلوط عسل و ارده به کاهش کلسترول خون کمک می کند و مصرف متعادل آن برای بیماران قلبی عروقی مفید است.

مصرف عسل و ارده به درمان و جلوگیری از کم خونی کمک می کند و یک رژیم غذایی بسیار مفید برای زنان و دختران است.

ارده و عسل برای کودکان برای تقویت یادگیری ، بهبود حافظه ، تأمین انرژی مورد نیاز بدن و کمک به رشد بهتر آنها مفید است.

از دانه های کنجد در طب سنتی برای درمان اختلالات کبدی و کلیوی استفاده می شود.

تقویت قدرت جسمی و جنسی از دیگر مزایای مصرف عسل و ارده است.

ارده نرم کننده ای برای سفتی داخلی و تورم است و پوست سر را نرم می کند و یک ضد درد است.

بسیاری از آنتی اکسیدان های موجود در این دو ماده مغذی می توانند برای جلوگیری از سرطان در بدن استفاده شوند.

فواید ارده در بدنسازی

کسانی که کارهای سنگین انجام می دهند و به انرژی زیادی نیاز دارند بهتر است ارده و شیره را با هم مصرف کنند.

این ترکیب افزایش دهنده حجم عضلات و افزایش دهنده انرژی است.

خواص ارده کنجد در طب اسلامی

زمستان سردترین و فصل تر است و افرادی که دارای مزاج معتدل و سرد هستند ، در این فصل مجبور به احساس سرما می شوند و مجبور به خوردن غذاهای گرم مانند عسل ، مریم گلی و شربت هستند.

آراد و شیره تقویت کننده چربی و هضم دیررس است.

زخم ها و زخم های دردناک و چرکی بخش های آرام بخش ، گرم و خشک بدن هستند.

دارای مزاج گرمتر است و با سرکه و عسل طعم دار می شود.

برای خلاص شدن از رطوبت انجماد ، آراد و شیره هر دو آب گرم و آب دارند.

کنجد و آردا برای درمان اختلالات کبدی و کلیوی استفاده می شوند و همچنین در معالجه درد استخوان و درد مفاصل مفید هستند.

به دلیل تحرک زیاد کودکان ، مصرف عسل و حلوا در وعده غذایی صبحانه علاوه بر تأمین انرژی مورد نیاز آنها باعث بهبود حافظه آنها می شود.

مانند انگورها ، آب انگور مقادیر قابل توجهی ویتامین های “A” ، “B” و “E” نیز دارد و همچنین نفخ می گیرد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.