طرز تهیه کتلت شیرازی ؛ کتلت بازاری مخصوص آشپزخانه کوچک من

طرز تهیه کتلت شیرازی

طرز تهیه کتلت شیرازی ؛ کتلتت بازاری مخصوص آشپزخانه کوچک من

طرز تهیه کتلت شیرازی ؛ کتلت بازاری مخصوص آشپزخانه کوچک من همگی در سایت سیب انبه .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواد مواد سایت است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

اگر شما هم به تنوع غذایی اهمیت می دهید و دوست دارید غذاهای مختلف را تجربه کنید حتما طرز تهیه کتلت شیرازی را یاد بگیرید که به کارتان می آید.

این کتلت یک غذای قدیمی و سنتی ایرانی است که در بسیاری از جاها به کتلت بازاری معروف است و اصالت آن هم همانطور که از نامش بر می آید به استان فارس و شهر شیراز برمی گردد.

مواد لازم برای تهیه کتلت شیرازی

توجه داشته باشید که این مواد برای تهیه کتلت برای چهار نفر است.

سیب زمینی—————- سه عدد درشت و یا ۵ عدد متوسط

آب —————– یک لیوان

کره —————- ۲۰ گرم

تخم مرغ —————- دو عدد

آرد سوخاری —————- ۴ ق غذاخوری

آرد گندم —————- یک لیوان سرخالی باشد

پیاز —————- یک عدد 

نمک و فلفل سیاه —————-به مقدار لازم

زردچوبه و روغن —————- به مقدار کافی

طرز تهیه کتلت شیرازی

مرحله ۱

برای تهیه این کتلت سیب زمینی را با کمی نمک در آب ریخته و آب پز می کنیم.

سعی کنید حرارت نه کم باشد و نه زیاد و با حرارت متوسط پخته شود.

مرحله ۲

سیب زمینی های آب پز شده را پوست بگیرید و با گوشت کوب خوب بکوبید تا کاملا له و یک دست شود.

مرحله ۳

در این مرحله یک ماهی تابه روی گاز قرار می دهیم و آب و کره را می ریزیم و صبر می کنیم تا کره ذوب شود.

حالا وقت آن است که زردچوبه و آرد را با هم اضافه کنیم و مداوم آن را هم بزنیم تا یکدست شود.

مرحله ۴

حالا وقت آن است که حرارت را کم کنیم و مواد را طوری بهم بزنیم که خمیری یکدست داشته باشیم.

بعد از اینکه خمیر جمع شد حدود سه دقیقه آن را روی حرارت ملایم پخته و با قاشق باز و بسته می کنیم.

مرحله ۵

حالا باید اجازه دهیم تا خمیر خنک شود.بعد از آنت با آرد سوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم.

توجه داشته باشید که موقع کخلوط کردن تمام مواد باید خنک باشند.

مرحله ۶

پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی را خارج کنید و پیاز را به خمیر اضافه کنید.

آنقدر بهم بزنید تا مطمئن شوید که ترکیبی یکدست حاصل شده است.

مرحله ۷

روغن را در ماهی تابه ریخته و حالا باید کتلت را سرخ کنیم.

توجه داشته باشید که آب در ظرفی در کنارتان باشد که موقع شکل دادن به کتلت به دستتان نچسبد

مرحله ۸

حالا وقت آن است که کتلت را به شکلی که می خواهیم شکل دهیم و با کارد هم وسطش برش دهیم تا کاملا مغز پخت شود.

خمیر را آرام در ماهی تابه قرار می دهیم تا روغن به دست شما نچسبد

مرحله ۹

یکی از فوت و فن های درست کردن این کتلت این است که زیر شعله را زیاد کنید تا مصرف روغن کم شود و کتلت تردتر شود.

وقتی یک طرف کاملا سرخ شود بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ۱۰

بعد از سرخ شدن در دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود.

بعد از آن آماده خوردن می شود.

مرحله ۱۱

وجود گوجه و سبزیجات در کنار این غذا طعم خاصی به آن می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *