خواص دال عدس ، برای لاغری و طبع دال عدس در طب سنتی و برای کودکان

خواص دال عدس

خواص دال عدس ، برای لاغری و طبع دال عدس در طب سنتی و برای کودکان

خواص دال عدس ، برای لاغری و طبع دال عدس در طب سنتی و برای کودکان همگی در سایت سیب انبه.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواد مواد سایت است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

دانستن خواص مواد غذایی خیلی مهم است.امروزه علم ثابت کرده است که داروی تمامی بیماری ها در طبیعت است.در قرآن هم نام بسیاری از میوه ها برده شده است.

از جمله این میوه ها می توانی به میوه های انار، زیتون،‌ خرما،‌ انجیر و انگور اشاره کنیم.این میوه ها علاوه بر جنبه خوراکی که دارند از جنبه دارویی و اثرات درمانی نیز بسیار مهم هستند و همواره در طب سنتی و طب نوین برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شده اند.

بیشتر بخوانید : خواص پرتقال ، ناشتا تامسون برای کبد و کودکان و در بارداری و موی سر و معده

اهمیت میوه هایی مانند انجیر و زیتون آنقدر زیاد است که خداوند در قرآن به آنها قسم خورده است و و در آیات متعددی از میوه های انار ، انگور و خرما نام برده شده است.

قرآن کتاب آسمانی و از معجزات پیامبر اکرم (ص) است که تمامی مطالب علمی آن از سوی محققان با انجام تحقیقات و پژوهش های متعدد به اثبات رسیده است.

از جمله مواد غذایی که در قرآن از آنها نمام برده شده است می توانیم به خیار و موز و پیاز و سیر و ترنجبین و حنا و زنجبیل و عدس و کدو اشاره کنیم.

مضرات دال عدس برای کودکان

دال عدس نفاخ است و دیر هشم می شود و ممکن است باعث دل درد کودکان شود.

بیشتر بخوانید : خواص پشن فروت ، خواص و مزه و طبع میوه پشن فروت برای پوست

اگر زیاد از حد مصرف شود باعث غلشظ شدن خون و مبتلا شدن به بیماری غلظت خون می شود.

طبع دال عدس

دال عدس از نظر طبیعت خشک است و مقدار زیادی آب را برای هضم و در نتیجه یبوست جذب می کند.

پوسته این لوبیا و خود لوبیا دارای دو طبیعت مجزا هستند و روکش عدس با پوسته آن روان کننده و روان کننده شکم است.

طرز پخت دال عدس

ابتدا عدس را برداشته و خیس کنید. بعد از ده دقیقه عدس را با سیب زمینی خرد شده با ۲ تا ۳ لیوان آب جوش دهید. در ماکارونی هند خیس کنید و کنار بگذارید.

سپس پیاز را سرخ کرده و سیر خرد شده را اضافه می کنیم. وقتی بوی سیر بلند شد ، رب گوجه فرنگی و همچنین نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

در این مرحله ادویه تمر هندی را از همزن جدا کرده و به بقیه مواد اضافه کنید. البته میزان این مواد به تعداد مصرف کنندگان بستگی دارد.

در مرحله آخر ، این مواد را به عدس و سیب زمینی که ابتدا پختیم اضافه کنیم. بعد از اینکه غذا جوشانده و آب جوشان شد ، غذای ما آماده خواهد شد.

خواص دال عدس برای لاغری

فیبر موجود در صفحات عدس همچنین می تواند در رژیم های بدون چربی موثر باشد زیرا باعث سیری زودرس می شود.

از ویژگی های دال عدس می توان به مقدار کم چربی اشباع نشده اشاره کرد که برای افرادی که رژیم های غذایی سخت دارند بسیار مناسب است.

چربی غیر اشباع یکی از مواد مغذی اساسی در بدن است که به راحتی هضم می شود.

افرادی که چربی را از رژیم غذایی خود حذف می کنند ، برای سلامت کلی بدن باید از چربی اشباع نشده در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنند.

علاوه بر این ، گفته می شود عدس از پروتئین بالایی برخوردار است که می تواند جایگزین خوبی برای پروتئین حیوانی باشد.

استفاده از صفحات عدس می تواند پروتئین بدن را بدون ضرر پروتئین حیوانی در بدن شما تأمین کند.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.